Jordan van der Raaij

Mijn naam is Jordan, ik ben 21 jaar en ik woon in Alkmaar. Ik heb vorig schooljaar stage gelopen bij Hattrick Zorg en dat beviel zo goed dat ik dit jaar weer stage loop. Ik loop stage op de woensdagavond bij de projectgroep. Op dit moment zijn we bezig met een wandelproject voor de Alpen. Ik ben via een oud-klasgenoot bij Hattrick Zorg gekomen, inmiddels werkt hij hier ook. Ik hoorde goede verhalen van hem over dit bedrijf en dat maakte me enthousiast om hier stage te komen lopen. Zelf doe ik fanatiek aan fitness en dan vooral bodybuilding. Daar heb ik mijn doorzettingsvermogen ontwikkeld en dat probeer ik over te dragen op de cliënten waar ik mee in aanraking komen tijdens de stage.

 

 

 

 

 

Maartje van Haneghem

Mijn naam is Maartje van Haneghem ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Heiloo. Ik voetbal bij Vrouwen 1 van Reigerboys in Heerhugowaard. Ik zit nu in mijn laatste jaar Sport en Bewegen uitstroom agogie op het Horizon College in Alkmaar. Ik loop mijn stage uren op de vrijdag, overdag bij individuele cliënten en in de avond bij een sportgroep. Via Patrick ben ik terecht gekomen bij Hattrick Zorg. Ik kende Patrick via mijn werk bij Craenenbroeck in Heiloo. Wat ik leuk vind aan deze stage is dat geen een vrijdag hetzelfde is. Elke keer doen we wat anders. Ook het één op één begeleiding vind ik erg fijn. Veel contact met je cliënt is erg belangrijk om lekker te sporten. Ik vind het leuk om cliënten enthousiast te maken met sporten op wat voor manier dan ook.  Door bewegen krijg je juist meer energie en zit je lekkerder in je vel! Ik hoop dat ik mijn energie kan overgeven op de cliënten van Hattrick zorg. 

 

 

 

 

 

Martijn Wit

Mijn naam is Martijn Wit, 21 jaar uit Wognum. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Horizon College in Alkmaar. Daar volg ik de uitstroom Bewegingsagoog. Dat houdt in dat ik sport of mensen begeleid met een lichamelijke of geestelijke beperking. Ik ben via een docente van mijn opleiding bij Hattrick Zorg terecht gekomen.

Ik loop stage bij de Kick je fit groep en bij een aantal individuele cliënten. Ook doe ik mee als deelnemer met een kickbokstraining. Het is tot nu toe een hele leuk stage met een leuk team! Je leert hoe je de cliënten goed kan observeren en hoe je met iedereen om moet gaan. Iedereen heeft zijn eigen beperkingen en het is heel leerzaam om te zien hoe je iedereen op zijn eigen manier kan benaderen.

Buiten mijn opleiding en stage ben ik iemand die graag naar een feestje gaat. Festivals of concerten bezoeken is iets dat ik graag doe. Zelf zit ik op voetbal en zaalvoetbal bij Spartanen en Wognum Nicols, allebei in Wognum. Hier speel ik bij beide in de selectie.