Jordan van der Raaij

Mijn naam is Jordan van der Raaij. Ik ben 20 jaar en kom uit Alkmaar. Als stagiair van de opleiding Sport & Bewegen aan het Horizon College ben ik dit schooljaar elke week aanwezig bij de hardloopgroep op vrijdagavond. Ook doe ik af en toe mee met het kickboksen met een van de cliënten en twee begeleiders van Hattrick-Zorg. Ik ben hier terecht gekomen via een klasgenoot van mij, oud-stagiair Dennis. Hij vertelde zulke leuke verhalen over het bedrijf, dat ik enthousiast was geworden om er stage te lopen. Ik vind de stage vooral leuk omdat het heel afwisselend is; geen enkele keer is hetzelfde. Ook van de interactie met de cliënten geniet ik. Je kunt echt merken dat ze het fijn vinden om te praten, bijvoorbeeld bij het koffiedrinken na afloop van het hardlopen. Dat is ook een van mijn sterke punten: het contact maken met mensen. Daarnaast ben ik een doorzetter en vind ik het leuk om met deze doelgroep te werken. Ik heb toen jaar lang gekickbokst, maar tegenwoordig ben ik in mijn vrije tijd vooral bezig met fitness.

 

 

Mees Fernée

Mijn naam is Mees Fernée. Ik ben 18 jaar en woon in Heiloo. Dit jaar loop stage bij Hattrick-Zorg en dit doe ik voor mijn opleiding Sport en Bewegen Alkmaar. Iedere woensdag ben ik er bij om de groep te versterken voor het nieuwe sportproject(survivallen).

Ik ben bij Hattrick-Zorg gaan stage lopen omdat het een bedrijf is dat veel aandacht voor de cliënt toont. Bij dit bedrijf merk je echt dat de cliënt voorop word gesteld en dat de cliënt zo goed mogelijk word begeleid. Ook merk ik als stageer dat je echt als lid van het team word beschouwd en je verantwoordelijkheid krijgt. Dit is iets dat ik zelf heel erg prettig vind omdat ik op deze manier echt de mogelijkheid krijg om door te groeien en mezelf te kunnen verbeteren.

Ik ben zelf regelmatig te vinden in de sportschool en loop ook regelmatig hard. Ik hoop dat ik dit jaar doormiddel van mijn stage een goede bijdrage zal leveren aan het enthousiaste team van Hattrick-Zorg.