Sinds ons ontstaan in 2003 hebben we met Hattrick Zorg en (Stichting) Sportlijf een flink aantal mooie projecten opgezet. Sinds een paar jaar zijn we hier nog meer mee bezig en staan er mooie projecten in de steigers die we in de toekomst willen opzetten.

Eén van de meer recente projecten die hebben opgezet is het ‘Kick je fit!’ project. Bij dit project gaan we met een kleine groep van 4 tot 8 deelnemers (kick)boksen, waarbij iedereen aan zijn eigen persoonlijke doelen werkt. De deelnemers worden opgehaald en thuisgebracht en er komen een aantal gastsprekers langs die hun kennis delen over onderwerpen als slapen, gezonde voeding en ontspanningsoefeningen. Dit gebeurt allemaal onder leiding van begeleiders van Hattrick Zorg. In maart 2018 zijn we met een groep begonnen en inmiddels zijn we uitgegroeid naar 4 verschillende groepen, verdeeld over 2 dagen. Een mooi project waarbij we mensen weer actief willen krijgen zodat ze zich fitter voelen en weer een eerste stap weten te zetten richting (beter passend) werk of dagbesteding.

Een ander recentelijk project is het Project Oostenrijk uit 2019. Hierbij gingen we met een groep van 7 sporters en 7 begeleiders naar Oostenrijk om daar een paar dagen in de bergen te wandelen. Het werd een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen diep heeft moeten gaan om de top te bereiken. Maar toen we daar eenmaal waren gaf het ons een onoverwinnelijk gevoel. Voor ons als Hattrick Zorg team was het geweldig om de week te mogen delen met 7 hele bijzondere mensen. Iedereen heeft elkaar beter leren kennen en nog meer respect voor elkaar gekregen.

Hoewel we in 2020 door het coronavirus geen nieuw project hebben kunnen organiseren, zijn we op de achtergrond bezig met een aantal ideeën voor toekomstige projecten. Hopelijk kunnen we die volgend jaar werkelijkheid laten worden.