Over Hattrick-Zorg

Hattrick-Zorg is een organisatie van begeleiders die al vele jaren in Noord-Holland actief zijn in de ambulante zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij verlenen zorg aan mensen met een beperking in de breedste zin van het woord. Dat ligt in de persoonlijke verzorging, individuele begeleiding, advies en bemiddeling. En dat doen we met overgave en enthousiasme! In overleg en met een oog voor de persoonlijke wensen. Onze begeleiders hebben achtergronden in de sport- en zorgwereld. Hattrick-Zorg staat in het AGB-register.

Wij vinden niet alleen dat mensen met een beperking recht hebben op zorg, maar ook recht hebben op een plaats in de maatschappij. Uit onze ervaring weten we dat mensen met een beperking vaak veel meer kunnen dan wel eens voor mogelijk wordt gehouden. En we merken dat ze dat zelf ook willen. Wij willen graag een stimulerende rol daarin vervullen. Iedereen moet zich op zijn/haar eigen tempo en manier kunnen ontwikkelen. Want ook een kleine stap voorwaarts kan een groot verschil maken.

We ondersteunen onze cliënten om ze te kunnen laten functioneren in de dagelijkse praktijk en in het kunnen participeren in de maatschappij. De regie van de zorg doen we samen met de ouders, de bestaande gevestigde zorgverleners, school en werk.

Voor op maat afgestemde zorg en één op één begeleiding kunt u bij ons terecht : Hattrick-Zorg.