Stage Sport en Bewegen/CIOS/SPW

Voor dit type stage zoeken wij (voornamelijk) mannelijke stagiaires vanaf 19 jaar met een sportieve achtergrond en/of opleiding. Stagiaires met verantwoordelijkheidsgevoel die interesse hebben in het begeleiden van mensen met een beperking, initiatief durven te nemen en afspraken nakomen. De stagiaires kunnen in onze twee sportgroepen (woensdagavond en vrijdagavond) stage lopen. Ook is er de mogelijkheid om mee te draaien met de Kick je fit groepen die dinsdag en donderdag overdag trainen. Daarnaast is het in overleg mogelijk om enkele keren mee te lopen met één van onze begeleiders tijdens de individuele begeleiding van cliënten.

Wij bieden stagiaires de kans om ervaring op te doen op het gebied van sporten voor mensen met een beperking en de begeleiding van deze doelgroep. Ook bieden wij de mogelijkheid voor stagiaires om hun vaardigheden en kwaliteiten als lesgever te vergroten. Wij doen er alles aan om de stagiaires een leuke en leerzame stageplek te bieden bij een unieke organisatie die sport en zorg combineert.

Hattrick-Zorg heeft al ruim tien jaar ervaring met het begeleiden van stagiaires vanuit CIOS, ROC Sport & Bewegen en SPW opleidingen.

De contactgegevens van de stagebegeleider van Hattrick-Zorg (Kevin Kraakman) zijn:

kevin@hattrick-zorg.nl

06 48 37 99 55