De grootste partners voor Hattrick-Zorg zijn verschillende zorgorganisaties. We proberen met deze samenwerkingspartners de kennis van beide partijen te combineren. Op die manier willen we de cliënten zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden. De nauwe samenwerkingen met de persoonlijk begeleiders en managers van alle zorglocaties hopen we nog vele jaren te mogen voortzetten.

Esdege-Reigersdaal.

Deze organisatie is een bekende speler in de wereld van de gehandicaptenzorg. Een organisatie met veel kennis en ervaring op het gebied van het begeleiden en ondersteunen van mensen met een beperking in wonen, werken en dagbesteding. Hattrick-Zorg begeleidt een groot aantal cliënten van Esdege-Reigersdaal met verschillende achtergronden en beperkingen.

’s Heeren Loo

Met ’s Heeren Loo heeft Hattrick Zorg ook al tijden een goede samenwerking. Het is één van de grootste zorgorganisaties in Nederland, met locaties door het hele land heen. ’s Heeren Loo biedt allerlei verschillende soorten zorg en ondersteuning, aan veel verschillende doelgroepen.

De Waerden

Met 30 locaties door heel Noord-Holland is de Waerden in de regio een grote zorgaanbieder. Een groot aantal van de sporters die wij begeleiden, ontvangen hun zorg en ondersteuning van de Waerden. De Waerden biedt veel soorten begeleiding aan, zoals dagbesteding, ambulante zorg, jeugdzorg en zelfs beeldzorg.