Linda Sierkstra

Hoi! Mijn naam is Linda Sierkstra, ik ben geboren in 1993 en ik woon in Enkhuizen met mijn vriend en onze kat. Ik heb altijd gesport, eerst 10 jaar taekwondo, daarna heb ik 4 jaar intensief gedanst en nu ben ik veel in de sportschool te vinden. Ik heb cursussen gedaan voor Personal Training, beweegcoaching en bewegingsleer.

Het heerlijke aan sporten vind ik dat je altijd bezig bent om iets te verbeteren. Soms werk je aan je techniek, dan weer aan je snelheid of je kracht! Elke week merk je dat het iets beter gaat, dat is elke keer een beetje winnen van jezelf. En soms zijn er weken dat het minder goed gaat, maar dan ben je wel gaan sporten, en heb je toch iets om tevreden over te zijn.

In 2018 deed ik voor mijn studie onderzoek naar jongeren met NAH, zodoende kwam ik in contact met Hattrick Zorg. Toen ik een paar jaar later een nieuwe baan zocht heb ik bij Hattrick Zorg gesolliciteerd. Nu werk ik 1 dag per week bij Hattrick Zorg. Daarnaast werk ik bij Sport Care Plus.

Het sporten met de cliënten vind ik ontzettend leuk. Plezier staat voorop tijdens de training, zodat we op een leuke manier werken aan iemands gezondheid. Maar daar hoort wel bij dat ik de cliënten graag een beetje uitdaag. Elke week net een beetje je grenzen verleggen, zodat je elke week een beetje van jezelf kunt winnen.