Jaap van den Kommer

Mijn naam is Jaap van den Kommer (1968) en ik woon in het mooie Heiloo met mijn gezin. Ik heb ruim 25 jaar lang een eigen fietsenzaak in Bergen gehad, waar ik altijd met veel plezier gewerkt heb. Inmiddels is deze zaak verkocht aan een jonge ondernemer.

 

Ik ben al jaren bij Hattrick Zorg betrokken als ‘huisvriend’ van het team, en heb verschillende gave projecten mogen meemaken. De sportdagen met playbackshow, de fietstocht door Noord-Holland en Friesland en de bergwandeling in Oostenrijk zijn daar mooie voorbeelden van.

Ik ben een ondernemend en sociaal persoon die het leuk vind om te sporten met de sporters van Hattrick Zorg. Gezelligheid vind ik daarbij belangrijk, maar wel in combinatie met bepaalde doelen waar we samen naartoe werken. Ik probeer daarbij de client te motiveren om hun grenzen te verleggen.

Ik geniet op dit moment van mijn leven en de mensen om mij heen. Zelf doe ik graag aan tennis, wielrennen en kitesurfen. Ik hou van uitdagingen op sport gebied maar ook op andere gebieden in mijn leven. Ik voel me rijk dat ik bij Hattrick zorg mooie en waardevolle dingen mag doen!