Ilona Duin

Ik ben Ilona Duin, geboren in 1968 en woonachtig in Castricum.  Getrouwd met Aad en samen hebben we 3 kinderen. In mijn jongere jaren heb ik altijd aan sport gedaan. Eerst zat ik op gymnastiek en daarna heb ik lange tijd volleybal gespeeld.

Na mijn CIOS opleiding ben ik gaan werken bij Justitie als sportinstructrice. Na een paar jaar daar werkzaam te zijn geweest ben ik overgestapt naar het zwemonderwijs waar ik al meer dan 30 jaar werkzaam ben. In 2021 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Duin2Move omdat ik graag mensen met een beperking meer wil laten bewegen. Daarnaast werk ik ook als freelance begeleider bij Hattrick Zorg.

Mijn hobby’s zijn hardlopen, wandelen en zwemmen. Ik hou ook van lange afstandswandelingen. Het liefst met de rugzak op en de tent mee. In de natuur geniet ik van de rust.

Ik ervaar zelf vaak dat (buiten) bewegen veel met me doet. Ik voel me fitter, sterker en rustiger. Ik ga graag met mensen om en wil meer mensen in beweging krijgen om ze ook deze ervaring mee te geven.