In het 15-jarig bestaan van Hattrick Zorg en (Stichting) Sportlijf hebben we een flink aantal mooie projecten opgezet. Sinds een paar jaar zijn we hier nog meer mee bezig en staan er mooie projecten in de steigers die we in de toekomst willen opzetten.

Eén van de meer recente projecten die hebben opgezet is het ‘Kick je fit!’ project. Bij dit project gaan we met een kleine groep van 4 tot 8 deelnemers 12 weken lang (kick)boksen, waarbij iedereen aan zijn eigen persoonlijke doelen werkt. De deelnemers worden opgehaald en thuisgebracht en er komen een aantal gastsprekers langs die hun kennis delen over onderwerpen als slapen, gezonde voeding en ontspanningsoefeningen. Dit gebeurt allemaal onder leiding van begeleiders van Hattrick Zorg. Afgelopen mei heeft de eerste groep het project afgerond, zij zullen in augustus weer beginnen aan een vervolgtraject. In augustus of september starten we ook weer met een nieuwe groep.

Een ander recentelijk project is het survivalproject. Vijf mannen van onze vaste sportgroep hebben eind 2017 en begin 2018 ruim 8 maanden getraind om uiteindelijk een vier daagse wandeltocht te maken door de Veluwe. Tijdens deze tocht moesten de mannen onder andere zelf hun backpack meedragen en hun tentjes opzetten en afbreken. Ook dit project was een groot succes. Mogelijk komt ook dit project in de toekomst bij ons terug met een andere groep.