Onze vaste projectgroep is weer begonnen aan de voorbereiding voor een nieuw project. Na het fietsproject Coast-2-Coast Nederland van 2017 en het Survivalproject van 2018 komt er in 2019 ‘Project Oostenrijk’. In juni 2019 zal de groep een meerdaagse wandeltocht in de Alpen van Oostenrijk gaan ondernemen. Dit zullen we doen onder leiding van een professionele en ervaren berggids en met ondersteuning van meerdere begeleiders van Hattrick Zorg.

Het wordt een van de grootste uitdagingen die we als Hattrick Zorg ooit hebben ondernomen. Maar dat past ook bij ons bedrijf en bij de vaste projectgroep; we zoeken constant nieuwe uitdagingen om de cliënten te prikkelen en hun grenzen te laten opzoeken en verleggen. Het komende halfjaar staat voor deze groep in het teken van de voorbereiding. Elke woensdagavond trainen ze onder begeleiding van begeleiders Dennis en Kevin, waarbij ze naast wandelen ook krachtoefeningen zullen doen voor hun benen, buik en rug. Ook mentaal worden de mannen voorbereid, onder andere door verhalen te horen van ervaringsdeskundigen. We hebben enorm veel zin om deze mooie uitdaging met de groep aan te gaan!

Inmiddels zijn we druk bezig om sponsoren te vinden voor het project. Als u zelf iets over heeft voor het project of iemand kent die ons project wilt ondersteunen, dan kunt u contact opnemen met Jaap van den Kommer via jaapvandenkommer@gmail.com. Of u kunt geld overmaken naar onze hoofdsponsor Stichting Kees via NL71 INGB 0006 0776 35 o.v.v. “Project Oostenrijk Hattrick Zorg”.