Mats de Zeeuw

Mijn naam is Mats de Zeeuw (1993) en ik kom uit Alkmaar. Ik ben inmiddels al heel wat jaren betrokken bij Hattrick Zorg. In 2012 begon ik met stage lopen bij de maandagavond groep, om vervolgens een jaar later echt in dienst te treden en een aantal cliënten individueel te gaan begeleiden. Ik heb mijn werk bij Hattrick Zorg toen gecombineerd met andere werkgevers, maar ben inmiddels full time werkzaam voor deze organisatie.

Wat ik zo leuk vind aan het werk, is de diversiteit. In mijn werkweek zie ik best veel cliënten en kom ik op verschillende plekken. De doelgroep is heel breed. Ik begeleid zowel jongeren als ouderen, met een stoornis of met een verstandelijke beperking of een lichamelijke beperking. Of misschien wel een combinatie daarvan. Dat maakt het werk heel erg interessant, en het daagt mij uit om steeds te schakelen tussen de cliënten. Ook ben ik heel erg blij met mijn collega’s. Er heerst een hele fijne sfeer onderling, wat ik zelf erg belangrijk vind. De projecten die wij bij Hattrick Zorg organiseren zie ik ook als iets unieks. Van een berg beklimmen in Oostenrijk tot lekker even een weekendje ontspannen op Texel. 

Zelf ben ik momenteel ook nog een beetje aan het sporten. Ik voetbal bij HSV in Heiloo, en zaalvoetbal bij HZV Het Vennewater. Daarnaast probeer ik elke week nog een balletje te slaan op de tennisbaan. Het allerliefste sta ik op de ski’s in de mooie bergen van Oostenrijk, Dit probeer ik jaarlijks te doen, waarbij ik een weekje les geef aan een groepje kinderen.