Mats de Zeeuw

Mijn naam is Mats de Zeeuw (1993) en kom uit Heiloo. Naast mijn baan bij Hattrick Zorg werk ik bij zorgvilla Craenenbroeck als activiteitenbegeleider. Toen ik tijdens mijn opleiding aan het CIOS als stagiair terecht kwam bij Hattrick Zorg in 2012, wist ik al vrij snel dat dit werk mij boeide. De individuele woonbegeleiding, de verschillende sportgroepen, maar ook evenementen waar Hattrick-Zorg samen met haar cliënten deel van uitmaakte, spraken mij erg aan.

De combinatie tussen sport en zorg is de reden dat ik het zo naar mijn zin had bij een mooi leerbedrijf voor studenten, met goede begeleiding. Mede daarom ben ik inmiddels één dag per week werkzaam voor Hattrick-Zorg. Ik begeleid een aantal cliënten individueel. Door mijn ervaring met verschillende doelgroepen, kan ik me makkelijk aanpassen aan de wensen en behoeften van verschillende cliënten. Verder ben ik ook bestuurslid bij Stichting Kees. Met deze stichting hebben we al verschillende projecten van Hattrick-Zorg financieel ondersteunt.

Zelf sport ik ook bijna dagelijks. Ik voetbal bij de Foresters in Heiloo. Daarnaast doe ik ook graag aan zaalvoetbal bij HZV het Vennewater. Het allerliefste reis ik af naar Oostenrijk om een weekje skiles te geven in de prachtige bergen. Dit probeer ik minimaal één keer in het jaar te doen.