Kevin Kraakman

Mijn naam is Kevin Kraakman (1993) en ik kom uit Heiloo. Ik ben in 2012 begonnen met stage lopen bij Hattrick Zorg en sindsdien ben ik betrokken gebleven bij de organisatie. Na mijn stage eerst als vrijwilliger, later als hulptrainer/begeleider van een voormalige sportgroep en sinds 2017 ben ik officieel in dienst. Eerst als administratief medewerker, maar al vrij snel groeide dat uit tot een functie met veel verschillende taken: werkrooster regelen, de website en Facebook-pagina beheren, stagiaires en collega’s begeleiden, contact leggen en onderhouden met allerlei partijen en projecten helpen opzetten. Inmiddels werk ik hier full time en heb ik het nog steeds onwijs naar mijn zin!

Ik ben zelf gek op sport en probeer altijd zoveel mogelijk bij te houden. Schaatsen, wielrennen en atletiek zijn mijn favorieten, maar eigenlijk volg ik zo’n beetje alles wel. Zelf heb ik vroeger aan voetbal, judo en mountainbiken gedaan. Inmiddels ben ik vooral bezig met hardlopen, kickboksen en lange afstanden wandelen.

Ik vind dit werk leuk en uitdagend, omdat het mijn passie is om mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te ondersteunen met sporten. Hattrick Zorg biedt mij de kans om mijn geduld en aanpassingsvermogen in te zetten om mensen met een beperking te helpen. Samen met ons geweldige team wil ik bouwen aan een mooie toekomst voor Hattrick Zorg!