Kevin Kraakman

Mijn naam is Kevin Kraakman (1993) en ik kom uit Heiloo. Ik ben in 2012 begonnen met stage lopen bij Hattrick Zorg en sindsdien altijd op wat voor manier dan ook betrokken gebleven bij de organisatie. Na mijn stage eerst als vrijwilliger, later als hulptrainer/begeleider van een voormalige sportgroep en sinds 2017 ben ik officieel in dienst. Eerst als administratief medewerker, maar dat is al snel uitgegroeid tot een algemene rol waarbij ik van alles en nog wat doe: werkrooster regelen, de website en Facebook-pagina beheren, stagiaires begeleiden, contact leggen en onderhouden met allerlei partijen en projecten helpen opzetten. En daarnaast nog veel meer dingen die ik nu waarschijnlijk vergeet :p. Sinds eind 2018 werk ik hier full-time en dat bevalt me uitstekend.

Ik ben zelf gek op sport en probeer altijd alles te volgen. Schaatsen, wielrennen en atletiek zijn mijn favorieten, maar eigenlijk volg ik zo’n beetje alles wel. Zelf heb ik vroeger aan voetbal, judo en mountainbiken gedaan. Inmiddels ben ik vooral bezig met hardlopen, krachttraining en lange afstanden wandelen.

Ik vind dit werk leuk en uitdagend, omdat het mijn passie is om mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, te ondersteunen met sporten. Hattrick Zorg biedt mij de kans om mijn geduld en aanpassingsvermogen in te zetten om mensen met een beperking te helpen. Samen met ons geweldige team wil ik bouwen aan een mooie toekomst voor Hattrick Zorg en hoop ik mijn eigen rol in het bedrijf steeds meer te laten groeien.