Kevin Kraakman

Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Kevin Kraakman, geboren in 1993, en inmiddels alweer sinds 2012 bij Hattrick Zorg betrokken. Begonnen als stagiair vanuit mijn opleiding Sport, Management en Ondernemen, daarna blijven plakken als begeleider. In de loop der jaren ging ik steeds meer samenwerken met Patrick Rupsam, de oprichter van Hattrick Zorg, om dingen achter de schermen te regelen en het team zo goed mogelijk te ondersteunen. In augustus 2023 kreeg ik de kans om dit prachtige bedrijf over te nemen van Patrick, en sindsdien mag ik ons mooie team leiden.

Wat ik zo uniek vind is dat we bij Hattrick Zorg een combinatie hebben gevonden tussen sport en zorg die werkt voor mensen. Onze insteek is altijd om zorg op maat te bieden, met sporten en bewegen als rode draad door alles wat we doen. Ik geloof er heilig in dat sporten en bewegen een fantastisch middel kan zijn om mensen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en verder te helpen in het leven. Die stap verder is voor de ene persoon misschien het vergroten van zijn zelfvertrouwen, terwijl voor de ander het al een overwinning kan zijn om vaker zijn huis uit te komen en onder de mensen te zijn. Sporten en bewegen is vaak een laagdrempelige manier om zulke doelen met mensen te bereiken.

Zelf ben ik een fanatiek wandelaar; ik vind het heerlijk om in beweging te zijn in de natuur! Maar ook fitness en kickboksen doe ik regelmatig. Buiten het sporten lees ik veel, ga ik regelmatig naar concerten en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden.

Bij ons zijn de mensen die we begeleiden op de eerste plaats een mens, en pas daarna een cliënt. Ik wil altijd uitgaan van wat iemand uniek maakt als mens, en daar onze begeleiding op afstemmen. Op die manier wil ik samen met ons geweldige team bouwen aan een mooie toekomst voor onze sporters en voor Hattrick Zorg!