Judith Genet

Mijn naam is Judith Genet. Sinds september 2018 ben ik betrokken bij het “Kick je Fit” project van Hattrick Zorg.  Ik vind het fantastisch om te zien wat de boks training voor de cliënten oplevert. Naast een toenemend vertrouwen in zichzelf en een flinke ontlading van spanning vinden zij het ook prachtig dat hun fysieke gesteldheid (lees: spiermassa!) flink verbetert.

Mijn bijdrage aan “Kick je Fit” is dat ik met collega Kevin gesprekken voer met de deelnemers. In het eerste gesprek kunnen zij hun wensen en verwachtingen ten aanzien van het project met ons doornemen. Tijdens het tweede gesprek evalueren we hoe het gaat en of er nieuwe wensen zijn. Verder denk ik mee met organisatorische zaken en begeleid ik een aantal cliënten individueel.

Ik ben opgeleid als Arbeid en Organisatie psycholoog. Na mijn studie heb ik samen met een compagnon 12 jaar een trainings- en adviesbureau gehad. Het was de leukste baan die ik kon wensen. Ik geniet er van om met mensen te werken en hen te helpen in hun persoonlijke groei. Communicatie tussen mensen gaat mij nooit vervelen. Het is de basis van alles.

Ik heb altijd veel gesport. Badminton, tennis, spinning, bodypump, schaatsen, skiën en op dit moment zwemmen en padellen. Het is voor mij nieuw om met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking te werken. Zelf heb ik de gevolgen van een lichamelijke beperking moeten ervaren. Hierdoor kan ik nu met veel geduld en begrip de cliënten begrijpen en helpen in hun sociale, sportieve en communicatieve ontwikkeling. Het geeft mij veel positieve energie om een bijdrage te mogen leveren aan Hattrick Zorg!