Ruby heeft haar rijbewijs gehaald!

Mijn naam is Ruby Stam, ik ben 23 jaar en woon op de Klompenhoeve in Egmond aan de Hoef. Op vrijdag 21 april van dit jaar heb ik mijn praktijkexamen voor mijn Rijbewijs B gehaald. Ik ben enorm trots en blij dat ik het gehaald heb!

Op 30 augustus 2016 heb ik mijn theorie-examen voor mijn Rijbewijs B gehaald. Ik heb het examen een paar keer over moeten doen, omdat ik elke keer een paar foutjes teveel had. Vooral de kennisvragen vond ik lastig. Uiteindelijk heb ik er een paar maanden over gedaan om het examen te halen.

Hattrick-Zorg heeft mij hierin ondersteund. Via een vriend kwam ik op het idee om hulp te vragen bij het leren voor het theorie-examen. Ik heb toen Hattrick-Zorg benaderd en zij hebben mij geholpen bij het leren. Vooral het maken van oefentoetsen op de computer en het tussendoor bestuderen van het theorieboek vond ik fijn.

Ik zal de rijlessen missen, maar ik kijk er naar uit om echt alleen in een auto te mogen rijden.

Datum
Delen

Tags: ,