Ritchie van Haaren

Ik ben Ritchie (1989) en ik woon in Alkmaar (kom oorspronkelijk uit Heiloo) en ik ben werkzaam als begeleider bij Hattrick Zorg.
Hiervoor heb ik onder andere gewerkt als jobcoach. Beide banen hebben best wel wat met elkaar gemeen. Ongeacht wat het doel is, voor zowel werk als voor het sporten is het ‘lekker-in-je-vel zitten’ belangrijk. Het bijdragen aan het behalen van dit gevoel samen met cliënten vind ik een ontzettend mooie uitdaging. En dit is bij iedereen weer anders. Als persoon ben ik enthousiast en gebruik dit samen met humor in mijn werk. Ik vind het interessant om op zoek gaan naar iemands kwaliteiten en deze te versterken. En samen werken aan het verbeteren van de minder sterke punten. Vertrouwen hebben in elkaar is daarin voor mij belangrijk.
Hattrick-Zorg geeft mij de ruimte om mezelf te ontwikkelen als begeleider in combinatie met sport. Zelf heb ik lang gevoetbald en tegenwoordig tennis ik graag. Maar soms maak je wel eens mee dat een cliënt juist helemaal geen balsport zou willen doen. Of het nou darten, bowlen, fitness, tennis, atletiek of sjoelen is; wat iemand mooi vindt om te doen of in beweging brengt; daar gaan we voor! Dat maakt iedere werkweek bij Hattrick-Zorg divers en uniek.