Richie van Haaren

Mijn naam is Richie van Haaren (1989) en ik werk nu ongeveer 4 jaar bij Hattrick Zorg. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb inmiddels een aantal verschillende banen in de zorg gehad.

Naast het één-op-één begeleiden, houd ik me bezig met taken rondom ons team (plannen, praktische zaken regelen, ontwikkelingsgesprekken voeren, etc.). Ook sluit ik graag aan bij groepsprojecten zoals het kickboksen. Hierdoor ziet mijn werkdag er iedere dag weer anders uit, deze variatie bevalt me erg goed.

Mijn hobby’s zijn tennissen, padellen, voetballen en met mooi weer een terrasje pakken met vrienden.
Wat ik zo fijn vind aan werken bij Hattrick Zorg is dat iedereen (zowel collega’s als met de mensen met wie we sporten) op gelijke voet met elkaar omgaan. We hebben in mijn ogen een topteam, kunnen alles tegen elkaar zeggen en doen naast het werk soms ook gezellige activiteiten met elkaar.

Zelf word ik heel enthousiast van het samen sporten met mensen die weer in beweging willen komen. Om hier dagelijks samen mee bezig te zijn geeft me veel positieve energie, waardoor ik met veel plezier naar m’n werk toe ga.