Daan Maart

Mijn naam is Daan Maart (1992) en woon in Heiloo. Ik werk nu ruim 5 jaar voor Hattrick Zorg. Ik begeleid cliënten vooral één op één, maar maak soms ook deel uit van 1 van de sportgroepen. Sportbegeleiding maakt een deel uit van mijn werk, waar ik heel veel plezier in heb. Problemen en eventuele teleurstellingen, maar ook hoogtepunten die je in de sport tegen komt, kun je allemaal vertalen naar het dagelijks leven. Ik probeer daarom handvatten te geven voor de problemen waar de mensen waar ik mee werk in hun dagelijks leven tegen aan lopen.

Echter draait mijn begeleiding niet alleen om sport. Ik ben ook actief op het gebied van woon- en werkbegeleiding. Een mooi voorbeeld hiervan is een bouwproject, waarin ik samen met een cliënt een overkapping heb gemaakt in een achtertuin. De voorbereiding en het uiteindelijke resultaat, dat ik samen met deze cliënt bereikt heb, gaf mij veel voldoening. Dergelijke projecten helpen de cliënten op weg naar meer zelfstandigheid en daadkracht.

Hattrick-Zorg is een bedrijf waar ik het erg naar mijn zin heb, we functioneren als team en overleggen met regelmaat, wat de zorg ten goede komt. De individuele- en groepsprojecten die georganiseerd worden zijn in mijn ogen uniek en worden met enthousiasme begeleidt. Fitness, fietsen, hardlopen, zwemmen, schaatsen en voetbal; allemaal onderdeel van mijn interesses. Sport is een mooie manier om met elkaar in contact te komen en een relatie op te bouwen.