Sportgroepen

Hattrick-Zorg wil mensen met een beperking helpen om zich te ontwikkelen. Een van de manieren waarop we dit doen, is door middel van sporten en bewegen. Sport is goed voor lichaam en geest. Dit geldt net zo goed voor mensen met een beperking, als voor mensen zonder beperking. Wij geloven in de kracht van samen sporten en bewegen. Daarom heeft Hattrick-Zorg twee sportgroepen opgericht: een hardloopgroep en een fietsgroep.

De hardloopgroep traint elke week bij AV Trias in Heiloo, onder de fanatieke leiding van trainer Stef Meijer. Een aantal keren per jaar doen de sporters mee aan een hardloopwedstrijd. Zo hebben ze al een aantal keer meegedaan aan de kwart- en halve marathon van Egmond en in 2013 de Dam tot Dam loop uitgelopen.

De fietsgroep is op dit moment in training om in mei 2017 een grote, meerdaagse fietstocht door Nederland te volbrengen. Elke week wordt er getraind om dit ambitieuze doel te bereiken. Naast de wekelijkse trainingen, krijgen de sporters de komende maanden een paar keer een lange fietstocht voorgeschoteld. De mountainbikes en mountainbiketandems waar op gefietst wordt, zijn mogelijk gemaakt door Peter Guit van de G-Sport Foundation.

De hardlopers trainen elke vrijdag van 19:00 tot 20:00 bij AV Trias in Heiloo

De fietsers vertrekken elke woensdag om 19:30 vanuit het GGZ-terrein in Heiloo