Hattrick Zorg

Stagiair: Stephan Minnesma

Mijn naam is Stephan Minnesma , ik woon in Heiloo en ik ben 17 jaar oud.

Ik ben stagiair bij Hattrick-Zorg. Dit doe ik vanuit het keuzevak Bewegen Aangepast Sporten, wat onderdeel uitmaakt van mijn opleiding bij het Horizon College Alkmaar. Ik assisteer de begeleiders op de woensdag tijdens de fietstraining of op vrijdag tijdens de hardlooptraining.

Ik ben sociaal en sta open voor anderen. Ik ben sportief en ik wil mensen graag helpen op het gebied van sport. Bij Hattrick-Zorg heb ik de mogelijkheid om de deelnemers tijdens de trainingen te ondersteunen op mijn manier.

In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport. Ik ben een groot voetballiefhebber. Daarnaast ben ik een familie mens.

Bij Hattrick Zorg hebben wij een leuk en enthousiast team. Wij sporten met een lach op het gezicht!

 

 

 

Een vraag over zorg?
Wij helpen graag. Stel je vraag direct aan ons.

Contactformulier »

sportlijf

Sporten onder begeleiding? Dat kan bij Stichting Sportlijf.